Algemene Voorwaarden

Artikel 1: Toepassingsgebied

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en overeenkomsten tussen AR Impact, vertegenwoordigd door AR Impact en haar klanten.

Artikel 2: Diensten

AR Impact biedt marketingdiensten aan haar klanten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, strategieontwikkeling, contentcreatie, community management, advertentiecampagnes, analyse en rapportage.

Artikel 3: Offertes en prijzen

Alle offertes en prijzen van AR Impact zijn vrijblijvend, tenzij anders vermeld. De opgegeven prijzen zijn exclusief eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij expliciet vermeld.

Artikel 4: Overeenkomsten

Een overeenkomst komt tot stand wanneer de klant akkoord gaat met een schriftelijke offerte van AR Impact. Eventuele wijzigingen of aanvullingen op de overeenkomst moeten schriftelijk worden overeengekomen door beide partijen.

Artikel 5: Betalingsvoorwaarden

De klant dient de facturen van AR Impact binnen de betalingstermijn te voldoen. Bij niet-tijdige betaling is de klant van rechtswege in verzuim en behoudt AR Impact zich het recht voor om de dienstverlening op te schorten of de overeenkomst te ontbinden.

Artikel 6: Intellectueel eigendom

Tenzij anders overeengekomen, behoudt AR Impact het intellectuele eigendom van alle door haar ontwikkelde materialen, zoals teksten, afbeeldingen, video’s, software, enz. De klant krijgt een niet-exclusieve licentie om deze materialen te gebruiken voor het doel waarvoor ze zijn ontwikkeld.

Artikel 7: Vertrouwelijkheid

AR Impact zal alle vertrouwelijke informatie die zij van de klant ontvangt, vertrouwelijk behandelen en deze niet aan derden bekendmaken, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verkregen van de klant of wanneer dit noodzakelijk is om de diensten te leveren.

Artikel 8: Aansprakelijkheid

AR Impact is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies voortvloeiend uit het gebruik van haar diensten, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid van AR Impact. De aansprakelijkheid van het bureau is beperkt tot het bedrag dat door de opdrachtgever is betaald voor de specifieke dienst waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft.

Artikel 9: Beëindiging

Elk van de partijen kan de overeenkomst schriftelijk beëindigen met inachtneming van een redelijke opzegtermijn. Eventuele openstaande betalingen dienen te worden voldaan bij beëindiging van de overeenkomst.

Artikel 10: Geschillen en toepasselijk recht

Eventuele geschillen voortvloeiend uit de overeenkomst zullen in eerste instantie worden besproken en geprobeerd te worden opgelost door middel van onderhandeling. Indien dit niet slaagt, zal het geschil worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank binnen het rechtsgebied waar AR Impact gevestigd is. Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de wetten van het desbetreffende rechtsgebied.

Artikel 11: Wijzigingen van de algemene voorwaarden

AR Impact behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of aan te vullen. De gewijzigde voorwaarden worden van kracht zodra ze schriftelijk worden meegedeeld aan de klant.

Artikel 12: Overige bepalingen

Eventuele afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn alleen bindend indien schriftelijk overeengekomen door beide partijen. Indien een bepaling van deze algemene voorwaarden ongeldig of niet-afdwingbaar blijkt te zijn, heeft dit geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

Door akkoord te gaan met de diensten van AR Impact, verklaart de klant deze algemene voorwaarden te hebben gelezen, begrepen en geaccepteerd.

AR Impact
Schapenweg 40
7038 BV Zeddam
Telefoon: +31 6 27591108
E-mail: info@arimpact.com

× Hoe kan ik je helpen?