Social-Media-Niek-Jansen-Mode
niek-jansen-mode-logo

Niek Jansen Mode

AR Impact heeft met trots samengewerkt met Niek Jansen Mode, een luxe modezaak gevestigd in Didam met zowel een fysieke winkel als een webshop. Door onze expertise in te zetten en het beheer van hun social media over te nemen, hebben we de winkel geholpen bij het behouden van bestaande klanten, het aantrekken van nieuwe doelgroepen en het vergroten van hun online aanwezigheid.

Over Niek Jansen Mode

Niek Jansen Mode is een gewaardeerde winkel in Didam met een ruimte van 600 m2, die een uitgebreide selectie van hoogwaardige modemerken aanbiedt, zowel online als offline. Met merken als Cambio, Caroline Biss, Dante 6, Liu Jo, Marc Cain, Gustav, Pinko, Weekend Max Mara en meer, bieden ze een unieke winkelervaring aan hun klanten.

Uitdagingen en Doelen

Bij het aangaan van de samenwerking met AR Impact had Niek Jansen Mode verschillende doelen voor ogen:

  • Het behouden van bestaande klanten.
  • Het aantrekken van nieuwe klanten.
  • Het bereiken van actieve online shoppers die nog niet bekend waren met de winkel.


Om deze doelen te bereiken, zochten ze naar een uitgebreide strategie die zich richtte op verschillende aspecten van digitale marketing.

De Rol van AR Impact

Als marketingadviseurs hebben we bij AR Impact de uitdaging aangenomen om de winkel te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen. Onze focus lag op verschillende essentiële gebieden, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), nieuwsbriefcampagnes, social media marketing en blogs.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Zoekmachine adverteren (SEA)

Ten eerste hebben we Niek Jansen Mode geadviseerd om de online aanwezigheid te optimaliseren door middel van effectieve SEO-strategieën en doelgerichte SEA-campagnes. Hierdoor word de vindbaarheid van de winkel vergroot en worden potentiële klanten op een gerichte manier bereikt.

Nieuwsbrief-campagnes

Vervolgens was het aanpassen en optimaliseren van nieuwsbriefcampagnes een cruciale stap om bestaande klanten betrokken te houden en tegelijkertijd nieuwe klanten aan te trekken. Door middel van doelgerichte en gepersonaliseerde inhoud werden de nieuwsbrieven een krachtig instrument voor klantenbinding.

Social Media Marketing

Daarnaast hebben we het beheren van de social mediakanalen van Niek Jansen Mode op ons genomen als een van onze belangrijkste taken. We hebben content fotografie gemaakt op de locatie van de winkel om een authentieke en aantrekkelijke uitstraling te creëren. Met zorgvuldig geplande posts, inclusief foto’s en reels, hebben we de online community van de winkel geëngageerd en uitgebreid. Bovendien hebben we ook de teksten met hashtags voor social media geschreven, waardoor we de online zichtbaarheid en interactie van Niek Jansen Mode verder hebben vergroot.

Blogcreatie en -onderhoud

Bovendien was het regelmatig schrijven en onderhouden van blogs een effectieve manier om niet alleen het merkbewustzijn te vergroten, maar ook om expertise en autoriteit binnen de branche te tonen. Door boeiende en informatieve content te delen, kan het publiek van de winkel betrokken en geïnspireerd worden.

Resultaten en Toekomstperspectief

Dankzij de samenwerking tussen AR Impact en Niek Jansen Mode zijn er resultaten behaald. De winkel heeft niet alleen bestaande klanten behouden, maar heeft ook een groei gezien in het aantal nieuwe klanten en online shoppers. De verbeterde online aanwezigheid heeft geleid tot een grotere merkbekendheid en een sterkere band met het publiek.

NEEM CONTACT OP MET AR IMPACT

Ontdek Wat AR Impact Voor Jou Kan Betekenen

Bij AR Impact helpen we bedrijven hun digitale marketingdoelen te bereiken. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte strategie die past bij jouw behoeften en laat ons samen je online impact vergroten.

× Hoe kan ik je helpen?