social-media-uitspanning-t-peeske
uitspanning-'t-peeske-logo

Uitspanning 't Peeske

Bij AR Impact ondersteunen we restaurant en camping Uitspanning ’t Peeske in hun online zichtbaarheid. Dit doen we door het beheren van hun social media, het schrijven van blogs en het maken van foto’s. Gelegen in Beek, Montferland, biedt ’t Peeske een aangename combinatie van lekker eten en een mooie natuurlijke omgeving in de Montferlandse bossen.

De geschiedenis van 't Peeske

’t Peeske heeft een interessante geschiedenis. In de 19e eeuw speelde het hoogst gelegen meertje een belangrijke rol bij het malen van graan tot meel voor brood. Hoewel het waterrad nu verdwenen is, blijft de plek zijn unieke charme behouden. Tegenwoordig is het een ideale plek om na een boswandeling te genieten van een kop koffie, een stuk gebak, een snelle lunch of een uitgebreid diner.

Social Media Beheer

Onze samenwerking met ’t Peeske begon met het ontwikkelen van een strategisch plan voor social media. We hebben de social media kanalen opnieuw ingericht, hashtags onderzocht en een contentstrategie ontwikkeld. Maandelijks maken we vier posts, inclusief stories, voor Instagram en Facebook. We zorgen voor de teksten, hashtags, foto’s en grafische vormgeving. Daarnaast voorzien we ’t Peeske van maandelijkse rapportages en bieden ondersteuning via diverse kanalen.

SEO-proof Blogs

Voor de website schrijven we regelmatig blogs en nieuwsberichten die aansluiten bij de interesses van hun doelgroep en zijn 500 tot 1000 woorden lang. Na het uitvoeren zoekwoordenonderzoek en voorbereidende gesprekken leveren we content die bijdraagt aan de online vindbaarheid van ’t Peeske.

Content Fotografie

Elke maand maken we ook nieuwe foto’s op locatie die de sfeer en het aanbod van ’t Peeske goed weergeven. Deze foto’s worden na nabewerking geleverd en zijn klaar voor gebruik op de website, social media en andere marketingmaterialen.

Bezoek 't Peeske

Of je nu een lokale inwoner bent of een toerist die de Montferlandse bossen verkent, ’t Peeske in Beek is een fijne plek om te genieten van lekker eten in een mooie omgeving. Dankzij onze ondersteuning is ’t Peeske online goed te vinden en kunnen gasten gemakkelijk hun weg vinden naar deze aangename eetgelegenheid. Bezoek ’t Peeske en ervaar de gastvrijheid en het smakelijke eten zelf.

NEEM CONTACT OP MET AR IMPACT

Ontdek Wat AR Impact Voor Jou Kan Betekenen

Bij AR Impact helpen we bedrijven hun digitale marketingdoelen te bereiken. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte strategie die past bij jouw behoeften en laat ons samen je online impact vergroten.

× Hoe kan ik je helpen?